Malzemeler
- Patlican
- Kabak
- Patates
- 1 kutu garnitür bezelye ve havuc karisimi
- Tavuk gögsü
- Baharat, tuz
- Salca,siviyag
- Kasar rendesi
Tarif
- Tavukgösü soganla birlikte sotelenir
- Sarimsaklarda ilave edilir 5 dakika pisirilir kenara alinir,
- Patlicanlar ve kabaklar alacali soyulup küp küp dogranir,
- Pataeslerde küp küp dogranir hepsi tuzlu suyun icinde birazbekletilir.
- Ocaga siviyag alinir sebzeler kurulanip kizartilir
- Havucla bezelye sotelenen tavukgögsüde ilave edilerek hepsi yavasca harmanlanir borcama alinir
- Üzerine salcali su yapilip dökülür kasar rendeside ilave edilerek 200 derceli firinda pisirilir.
- AFIYET OLSUN
Tavuklu Türlü Firinda
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder