Malzemeler
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 4 çorba kaşığı bezelye
- Yarım kilo biftek
- 2 su bardağı Sıvı Krem Şanti-
- Süt kreması
Tarif
- Patates ve havucu küp küp doğrayın
- Doğranmış sebzeleri ve bezelyeleri bir tencerede 10-15 dakika haşlayın
- Fırın tepsisini yağlayın ve biftekleri dizin
- Bifteklerin üzerine haşlanmış sebzeleri pay edin
- Sebzelerin üzerine 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması’nı yayın ve tepsiyi fırına sürün
- 250 derecede fırında 35 dakika pişirin
- Biftekleri fırından çıkarır çıkarmaz üzerine kalan 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti-Süt Kreması’nı pay edin
- Sıcak servis yapın
Sebzeli Kremalı Biftek
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder