8 Temmuz 2013 Pazartesi

Kadayıf Dolması



Malzemeler


  • İSTEĞE GÖRE MİKTARDA TEL KADAYIF

  • YUMURTA

  • CEVİZİÇİ VEYA FINDIKİÇİ

  • KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ

  • KOYU KIVAMDA HAZIRLANMIŞ ŞERBET

Tarif


  • KADAYIFTAN BİR PARÇA KOPARILIR

  • İÇİNE ARZUYA GÖRE CEVİZ VEYA FINDIKİÇİ KONUR VE DOLMA ŞEKLİNDE SARILIR.

  • BOL YUMURTAYA İYİCE BULANIP KIZGIN YAĞDA KIZARTILIR VE

  • BİR KABA BOLCA KOYDUĞUMUZ SOĞUK ŞERBETE ATILI

  • BİRAZ ÇEKMESİ BEKLENİR VE SERVİS TABAĞINA ALINIR.



Kadayıf Dolması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder