8 Temmuz 2013 Pazartesi

File Kervan Bonfile



Malzemeler


  • 640 gr bonfile

  • 200 gr mantar

  • 100 gr kaşar

  • 300 gr domates

  • 100 gr sivri biber

  • 50 gr sucuk

  • 50 gr çam fıstığı

  • 2 çorba kaşığı sıvı yağ

  • 2 adet ince ince doğranmış soğan

  • 1 çay kaşığı tuz ve az miktar karabiber

Tarif


  • İlk olarak bonfileleri rulo şeklinde ortadan ikiye yarıp, pişirin

  • Başka bir kapta çam fıstığını hafif kavurup, üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyin

  • Ardından sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin

  • Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pişirin

  • Hazırladığınız karışıma, baharatını da kattıktan sonra,

  • pişmiş bonfilenin üzerine dökün

  • kaşar, domates ve biberle süsleyip fırına verin

  • Kaşar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çıkartıp servise sunun



File Kervan Bonfile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder