Malzemeler
- 640 gr bonfile
- 200 gr mantar
- 100 gr kaşar
- 300 gr domates
- 100 gr sivri biber
- 50 gr sucuk
- 50 gr çam fıstığı
- 2 çorba kaşığı sıvı yağ
- 2 adet ince ince doğranmış soğan
- 1 çay kaşığı tuz ve az miktar karabiber
Tarif
- İlk olarak bonfileleri rulo şeklinde ortadan ikiye yarıp, pişirin
- Başka bir kapta çam fıstığını hafif kavurup, üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyin
- Ardından sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin
- Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pişirin
- Hazırladığınız karışıma, baharatını da kattıktan sonra,
- pişmiş bonfilenin üzerine dökün
- kaşar, domates ve biberle süsleyip fırına verin
- Kaşar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çıkartıp servise sunun
File Kervan Bonfile
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder