7 Temmuz 2013 Pazar

Kiwily

MalzemelerYapılışı

Kivinin kabuğunu soyduktan sonra blend edilecek büyüklüğe kadar kiviyi kesiyoruz. Blenderın içine malzemeleri sırasıyla koyup yarı frozen hale gelmesi için, içine biraz buz koyup blenderdan geşirip, büyük kokteyl bardağında servis ediyoruz. Süs için kestiğimiz kivinin kabuklarını kullanabiliriz.Not: Kokteyl tarifi www.kokteylmix.com sitesinden alınmıştır.(*) Safari kehribar renginde bir tür likördür. Tropik meyve kokusunda ve kıvamında bir tadı vardır. Tropikal meyvelerin zenginliğini taşır. Oldukça etkileyici ve yumuşak bir tada sahiptir. Mükemmel bir karışım-kokteyl içkisidir. Tatlı likör sevenler için sek hali önerilir. Safari portakal suyu en popüler içim şeklidir. Alkol derecesi % 20’dir.(**) Bk: Bar Kaşığı. Yaklaşık 0.16 cl’ye karşılık gelir



Kiwily

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder