29 Haziran 2013 Cumartesi

Facebook Ayarları Nereden Yapılır


Facebook Ayarları Nereden Yapılır


 


 



Tüm Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan  simgesine tıklayın

Aşağıdaki seçenekleri içeren bir menü açılacaktır:

  • Hesap Ayarları: Temel tercihlerinizi buradan düzenleyebilirsiniz (ör. giriş e-postası, şifre, bildirimler, mobil ve ödemeler).



  • Gizlilik Ayarları: Buradan gizlilik tercihlerinizi düzenleyebilir ve nasıl paylaştığınızı kontrol etme hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.



  • Çıkış Yapın: Güvenli çıkış yapmak için bu seçeneği seçin.



  • Yardım Merkezi: Yaygın soruların yanıtlarını burada bulabilirsiniz.




 


 


——————————————————


Teknoloji İlerledikçe Yaşamımız daha da Kolaylaşıyor, Bu Kolaylıgı Bize Saglayan Şey Nedir ? Tabiki Araçlar Cihazlar , Hergün Yenibir araç Ve Cihaz Üretiliyor Hepsi Bizim Hayatımızı Kolaylaşttırmak İçin Üretiliyor, Tabiki Bu Araçların Hepsinin Bir Ayarları Var.Tüm Cihazların Bütün Ayarlarının Hepsini Bilmemiz Mümkün Degil, Peki Ne Yapacagız ? Tabiki Yine İnsanların Hayatını Kolaylaştıran Başka Bir İcata İnternete Başvuracagız, http://ayarlari.gen.tr Sitemiz Sizin Hayatınızı Kolaylaştıran Cihazların Tüm Ayarlarını Biraraya Toplayarak Sizlere Sunuyor, Sitemiz Gayet Kaliteli sunumlarıyla Hergün Güncellenen Ve Herün Büyüyen Popülerligi Hergün Artan Hızıyla Gün Geçtikçe Dahada Büyüyor , Bir Cihazınız Var Ve ayarlarını Bilmiyormusunuz Girin www.ayarlari.gen.tr Adresine Cihazınızın Detaylı Şekilde Tüm ayarlarını Bulun , www.ayarlari.gen.tr Herşeyin Bir ayarı Vardır O Ayarda www.ayarlari.gen.tr de


——————————————————-


Ve Daha Binlerce ihtiyac duydugunuz Ayarlar i sitemizde bulacaksiniz


http://www.ayarlari.gen.tr    Herseyin Bir ayari Vardir


 


 


 



Facebook Ayarları Nereden Yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder